susanajosefine.blogg.se

IMORGON SMÄLLER DET

Kategori: Allmänt

Fett taggad inför min lägenhet imorgon! 
Tidigt till banken sedan till mäklaren för att göra allt klart! Längtar ihjäl mig. Kommer bli så gött med ett eget place!


EN DAG KVAR

Kategori: Allmänt

Imorgon är det torsdag och då jobbar jag mellan 10-18 sen blir det hem och sova tidigt för på fredag smäller det!!! Ska till bankrn halv 10 för att skriva på papper och efter det blir det till att få mina nycklar till min lägenhet! Ska bli så kul att lägga upp bilder på söndag när vi fyllt den lite! 

Saknar mitt gamla järngäng från gymnasiet också en dag som idag..har inte sett dom på så länge och saknar våra stunder där vi bara dega ihop i en stor klump och bara garva eller sa ingenting..saknar vår sjuka humor, omöjligt att hitta några likadana man kan slappna av så med. Vara sig själv liksom.


LOV

Kategori: Allmänt

Nu har jag lov och inte skola på en hel vecka!! :(( känns sorgligt..kommer få spratt och kommer behöva dansa på jobbet typ haha! 
Imorgon är det inventering iallafall från 10-22..taggar det! 
Idag köpte jag uggs också! Så nu blir det till att spara pengar till min lägenhet som jag längtar till så mycket ❤ 




UNDERBAR HELG IGEN

Kategori: Allmänt

Veckan har vart hetsig med skola och framförallt jobb då folk är sjuka och borta så jag har haft fullt upp!
Men denna helgen var ändå superbra så kör en liten uppdatering på de!
Jobbade fredag till stängning sedan blev det hem för att bara softa och mysa framför tv:n tills diana kom hem (som jag för tillfället bor hos) då beställde vi online pizza och kolla på dumma mig 2 innan vi la oss. 
Lördagen började jag kl 12 och körde till kl 18 för att sen åka hem och fixa mig inför utgång med en ledig söndag! Mötte upp freja, mehdi och några från jobbet.
Och idag söndag hade jag sovmorgon innan jag och mehdi drog in till stan och kikade på lite saker innan vi mötte kevin och sedan väntade in freja för att gå på bio. Vi såg den nya "runner runner" fet rulle! Nått jag kan rekommendera! 
Fick med mig ett läppstift, tofflor och den nya michael kors parfymen hem idag från stan så jag känner mig nöjd! 
Nu är det bara att tagga tills på fredag då jag får min nyckel till MIN lägenhet.


SNART DÄR

Kategori: Allmänt

Då jag lever i en resväska för tillfället så har jag lyckats få landa en vecka hos diana från klassen och sedan hos min farbror fyra dagar nästa vecka innan det är dags att flytta till min egna lägenhet?! Hur sjukt som helst..ska bli så skönt att få nått eget med mina saker överallt och inreda och sånt kul! 
Har vart massa massa jobb dom senaste veckorna så har typ bara försökt fokusera på att få sova och äta så jag ska klara både dans ich jobb. 

Nu sitter jag och spelar. Supernitendo som jag nog kommer göra hela veckan bara för att det finns haha! Sen när jag får mitt place blir det gamecube och wii som gäller! 



FEST

Kategori: Allmänt

idag har vi battlat! massa grymma folk! det var nervöst som fan men kul! och det avslutas med god mat och massa fest!


HEJHOP

Kategori: Allmänt

Idag är det söndag och jag har jobbat! Har jobbat hela helgen och igår var det film och godis som var på schemat. Idag sitter jag hos freja med hon och mehdi och kollar på nån läskig serie haha tur att man aldrig är ensam här uppe så man vågar haha. 
Imorgon är det ny vecka på BA och då ska vi ha temavecka som innebär att vi får prova på massa nya saker inom dansen. Denna veckan kommer det bli mycket kvällskurser och lite skrivande (som vanligt) för nu är de battle på lördag och jag måste öva! 

Haha nu blev det mycket text och inga bilder men har haft mycket i veckan med skola och jobb och försöker skriva så mycket jag hinner! 
Puss o natt

ÄNU EN GAMEKVÄLL

Kategori: Allmänt

Påväg hem nu efter en mysig spelkväll med mina klass kamrater. Imorgon kör jag öppning och sedan troligtvis utgång! Godnatt!


MÅNDAG

Kategori: Allmänt

På tuben påväg mot skolan. Såklart så är det något fel med en vagn på tåget framför så sitter just nu fast på tunnelbanan och kommer komma sent till skolan. Bra start på min måndag tillbaka i sthlm! Längtar så mycket hem, att vara liten igen. Men hoppas att detta kommer bli värt det för jag älskar ju verkligen de jag gör här! 
Blir nog bättre men tiden. 


BACK TO REALITY

Kategori: Allmänt

Då var man påväg hem igen då efter bästa helgen hemma. Saknar så mycket att bo hemma och ha alla nära och kär runt sig och samlade nära. Känns så ensamt och ledsamt att växa upp och att alla drar åt olika håll..





FINDUS, MIN ÄLSKADE KATT

Kategori: Allmänt

Åh som jag saknat den lille fisen som nu blivit stor! Snart ett år sedan vi hittade honom och han flyttade  in och blev en del av familjen. Att tiden gått så fort är helt sjuk. Är så glad att vi hittade honom och att jag lyckades övertala mamma o pappa. Han är de bästa som hänt min lelle findus❤





HEMMA

Kategori: Allmänt

Idag är det mammas födelsedag! Jag överraskade henne genom att komma hem en dag tidigare utan att säga något! Så kul! Och nu firar vi henne på stars & stripes i uddevalla! Känns konstigt att vara hemma!

ÄNTLIGEN

Kategori: Allmänt

Då har man jobbat färdigt nu, en vecka i sträck sen förra tisdagen ink öppning-stängning på helgen helt jävla död! Men imorgon är man ledig och på fredag blir det hem till mitt kära uddevalla!