susanajosefine.blogg.se

SÖNDAG

Kategori: Allmänt

Utgång och jobb hela helgen, jobb och skola varje dag fram till onsdag. Härligt. En vecka kvar till uddevalla och jag längtar jättemycket!!! Har nyss vart och spelar gamecube som jag inte gjort på as länge, fett kul! Blir i säng sent idag menmen bara att hålla ut imorgon haha. Påväg hem nu och är hemma om 44 min och sedan upp kl 7 imorgon.





TORSDAG

Kategori: Allmänt

Tjena hejsan! En vecka kvar tills jag far hem till uddevalla! Jiihoo! 
Har slutat jobbet och handlat och är påväg till frejs nu för tacomys. 


SEN KVÄLL

Kategori: Allmänt

Blev ingen ledig dag idag! Fick hoppa in och jobba lite..sen blev det snabbt hem för att hinna äta och tvätta och nu vilar jag mig inför ett kvällspass på BA, dags för house.

NUTELLA

Kategori: Allmänt



SÖNDAG

Kategori: Allmänt

Vaknade sent idag. Får passa på när man är ledig! Har tillbringat hela min lediga helg hos min farbor och caroline med max och keoni. Nu komlar vi på dora och leker doktor! Vi har gjort pannkakor idag också haha!
Ikväll ska jag stor handla lite och sen bara softa och fixa matlåda till skolan imorgon.



MYSLÖRDAG

Kategori: Allmänt

Starta med en stadig frukost! Sedan in till stan en snabbis och efter det till lekparken! Sen blev det middag och mys till hur många lingon finns det i världen. Funderar helt seriöst på att gå och ta en timmas massage imorgon...hade vart fett gött





GODMORGON

Kategori: Allmänt

Vaknade halv nio av mig själv på min lediga dag...CASHING! Men Godmorgon med en vaniljlatte är ändå helt ok! 

FREDAG IGEN

Kategori: Allmänt

Så då var änu en vecka med dans och jobb avklarad. Sjukt va bra mitt liv är just nu. Fattar inte att jag klarat mig så bra själv som jag gjort! 
Sitter nu på tuben med godis påväg till thomas o caroline för myskväll! 

Saknar dock min vänner från uddevalla. 14 dagar sen är jag hemma!


MÖRDARPASS

Kategori: Allmänt

Hejhallå! Är påväg hem nu får en fett seg dag! Hade cp jobbigt pass på jazzen imorse sedan 5h jobb och efter det änu ett mördar pass på kvällen. Fett kul! Men jobbigt! Keep on going. Haha pepp. Efter jobbet käkade jag godaste mackan för att ladda lite energi! 
Åker hem till uddevalla om 16 dagar btw! Wiho



FETT DÅLIG

Kategori: Allmänt

Ja jag suger på det här med att blogga! Finns inte så mycket tid så glömmer typ av när jag är ledig! Är iallafall hemma nu från en house lektion på BA  med softaste läraren! Imorgon blir det mer dans både morgon och kväll med jobb imellan. Wiho! Work hard!



PREMIÄR ANVÄNDNING

Kategori: Allmänt




GODMORGON VÄRLDEN

Kategori: Allmänt

Fixar mig inför jobb idag igen, och längtar till min nya lägenhet! Kör 11-17 idag. Goa cash! 

JUST NU

Kategori: Allmänt

Ligger hemma första kvällen på tre dagar och glor på sex and the city med skittles och cheddar popcorn. Myslördag

BÄSTA LUNCHEN

Kategori: Allmänt

Fruktsallad och macka till lunch idag! Härliga lördag.


KAN INTE FATTA, BÄSTABÄSTA

Kategori: Allmänt

Kan inte fatta att jag fått min egen lägenhet! Med så jävla bra läge också! Alla papper påskrivna och klara. Nu ska jag bara få flytta in. Älskar mitt liv just nu. Bor i sthlm, dansar på balettakademien med bästa lärarna, härlig klass och jag har ett jobb jag trivs med och grymma folk att jobba med. Det ända som fattas nu i mitt liv är lille Findus, ett dans jobb och en pojkvän


LEDIG FREDAG

Kategori: Allmänt

Veckan avslutas med en grym lektion på ackis och browniekaka med madde o marcus från klassen. 


LÄGENHET I STHLM, CHECK

Kategori: Allmänt

Har nyss vart och skrivit på papper på en lägenhet mitt i stan! Bästabästa! Skit fin på fridhemsplan är så jävla nöjd och glad och älskar mitt liv.


VARFÖR TA TRAPPOR NÄR DET FINNS HISS

Kategori: Allmänt

Latast av alla på ackis är nog jag det! Tar alltid hissen istället för trapporna så jag ska slippa trötta ut mig hahaha! Älskar mina nya adidastajst också, bästa! 




MAT

Kategori: Allmänt

Nu kollar jag på idol och lagar mat! Har även vart på visning idag i hammarbyhöjden. Den va sådär tycker jag men bättre än inget dock! Haha. Imorgon blir det änu mer dans och jobb för min del.

BÄSTA HELGEN

Kategori: Allmänt

Nu har mina föräldrar kommit hem och jag sitter i frejas nya lägenhet med ett glas rosé. Helgen har vart super bra! Två dagar på hotell och på stan med massa shopping med mamma och pappa, kan inte bli bättre. Saknar dom redan. Saknar mina vänner i uddevalla med så nu är det dags att planera in en helg och fara hem! Imorgon är det back to reality och gå till skolan o jobb igen. Älskar mitt liv här men ibland är det skönt med en paus som nu i helgen. 


SNABBA DAGAR

Kategori: Allmänt

Jaha, nu är det bara några timmar jag har kvar att spendera med mina kära föräldrar innan dom åker hem...har haft en jättebra dag med dom i staden med lite shopping! Vi skippade lunchen så blev på lite gråthumör tyvärr när jag inte hittade så mycket för kännde typ att det var ett måste. Men är jättejätte nöjd endå så måste bara vart att jag var hungrig och för att man kan vara lite som ett barn när mamma o pappa är med hehe. Har saknat dom jätte mycket och vill typ följa med dom hem imorgon. 
Imorgon ska vi svänga förbi stan igen för att kanske köpa några saker vi spanade in idag med behövde tänka lite på och som vi inte hann med, sedan blir det visning på en lägenhet innan dom tyvärr åker hem igen..kommer sakna dom så mycket!:(

BARA KOPPLA AV

Kategori: Allmänt

 
Hej hopp! Har verkligen glömt av de här med att blogga plus att jag inte har haft tid för allt har gått i ett. Är det inte jobb så är det skola! 
 
mamma och pappa kom hit idag och är på besök över helgen så jag bor med dom på hotell. Inga gräl, ingen att ta hänsyn till och ingen att dela säng med. Så jävla gött! Idag när mamma och pappa kom in i butiken blev jag så glad att jag började gråta när jag såg dom, har vart ifrån dom en hel månad nu för första gången. Min underbara syster hade även skickat med bästa presenten med massa gött. Så nu ligger jag på hotellet nyduschad, matkoma efter den goda restaurang maten.
Imorgon ska vi göra stan hörs då!