susanajosefine.blogg.se

Freja

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
Ojämna bilder, jag vet inte hur man gör på bloggar.
Jag och Jossan ska ha kul ikväl!
 
 

DAG 4

Kategori: Allmänt

Sitter på tuben påväg in till skolan, så jävla gött att bara kliva upp och sätta på sig myskläder. Trodde nog inte jag skulle sakna danskläder såhär mycket, fett skönt istället för tajta jeans och att simnka sig såhär tidigt! Idag börjar vi iallafall dagen med jazz och avslutar med hiphop som vanligt.
 
 

28 AUGUSTI

Kategori: Allmänt

 
Går segt på bloggen nu..har än så länge bara blivit max ett inlägg om dagen. Trist. Men ska försöka bättra mig, fett jobbigt bara när appen kronglar och jag pallar ju inte lägga in bilder på datan varje dag så blir typ bara instagram
istället. Plus att den är ful och då är det inge kul. min andra dansdag är iallafall gjord och jag kan intw röra mig, träningsverken är grov och då är jag helt seriös när jag säger att jag knappt kan gå.

HELT JÄVLA DÖD

Kategori: Allmänt

Första gången jag dansat sedan jag tog studenten, och hopp o rave på krogen räknas inte haha! däcka direkt när jag kom hem typ och har fett ont i hela kroppen. fyfan va jobbigt men fyfan vad jag längtar tills jag får dansa imorgon!

FÖRSTA SKOLDAGEN

Kategori: Allmänt

Första dagen på ackis idag! Var bara lite information men imorgon blir det dans! Gick inte och körde lite på jobbet efter med och nu sitter jag på tuben påväg mot en visning på en lägenhet 
 

GODMORGON

Kategori: Allmänt

 
 
MOT JOBBET!

MER JOBB

Kategori: Allmänt

En vecka med jobb, en ledig fredag och sedan jobb hela helgen! Härligt att tycka om sitt jobb. Imorgon har vi ett event som jag ser fram emot, ska bli jättekul! På måndag börjar skolan och jag är även ledig så ska på en visning på en lägenhet som jag så gärna vill ska bli min. Nu kollar jag sex and the city som jag gjort sedab kl 5!

TISDAG

Kategori: Allmänt

Hejsan! en till ny vecka med massa jobb! härligt att ha något att göra på dagarna! imorgon jobbar jag stängning som idag och torsdag blir det från kl 8-17 så får se vad jag hinner med att skriva! är ledig på fredag men ska upp kl 08.00 för att gå på ett möte så det är väl lita halv segt men yeye! vi ska även ha ett event på lördag som jag ser fram emot! med dj, dansare och godiebags, kul!
På måndag startar skolan igång och jag längtar så jävla mycket! ska bli så himla kul att dansa igen speciellt med så bra lärare som jag kommer få. Nu ska jag kika lägenheter och sen blir det natten.

UNDERBARA BAKFYLLA

Kategori: Allmänt

lite vin, lite cider, lite mojito och 8 shots yes det blev en ruda som man kan ångra lite såhär dagen efter men äsch yolo säger jag! Haha nu är vi påväg mot en mässa med massa inredningssaker!
 
 
 

OFF TO WORK

Kategori: Allmänt

 
Jaha då sitter man på tubleros påväg in till stan för att jobba lite till! Fortfarande sjuk så blir en lugnt kväll hemma med film eller liknande.

UNDERCOVER BROTHER

Kategori: Allmänt

mys med undercover brother på tvn! 
 
 
 
 

SUBWAY

Kategori: Allmänt

 
Gick av kl 5, mötte upp freja på gallerian och nu sitter vi på subway och hänger samt funderar på vad fan vi ska hitta på..har fåt. En jobb tid imorgon med så går på från 12-16. Skit nice!

7 TILL 7

Kategori: Allmänt

Tjenx, as förkyld och fett trött efter att ha jobbat både med inventering och på golvet från kl 7 på morgonen till kl 7 på kvällen..så det får bli mer skrivande imorgon istället! Peace

SJUK O GREJER

Kategori: Allmänt

jahop! Då har man blivit förkyld såhär nån vecka innan skolan..tur iallafall att den inte har börjat än så jag inte missar något! Igår på provjobbet gick det jättebra! Ska köra på fredag igen och dom ringde även och bad mig komma in för inventering imorgon! På måndag får jag svar på om jag får jobbet eller inte..NERVÖST!
 
 

MÅNDAG I STOCKHOLM

Kategori: Allmänt

 
 Hejhej igen! har precis sagt hejdå till freja och är nu påväg hem från stan. Åkte in för att kolla lite jobb igen och det gick ju bra eftersom jag ska få provjobba på jack & jones imorgon och fredag! Känns fett gött men är endå jävligt nervös! Så nu har vi gått runt och kikat i affärer och fixat en ny tröja jag kan ha imorgon och även käkat lite sen lunch. Puss

MOT STAN

Kategori: Allmänt

 
 

SEN SÖNDAG

Kategori: Allmänt

 
Hejhej! Kom nyss hem från söndagsmiddag medThomas,  caroline, anton o keoni! Maten var supergod och efter det kollade vi på nån dokumentär som blev för deprimerande så vi åkte hem och ska nu ladda inför änu en ny dag i sthlm! Godnatt!

HEJ SÖNDAG

Kategori: Allmänt

Har precis kollat på Lotta på liseberg repris och ätit min sen frukost! Anton har ven fått jobbet på G-star, Så jävla kul! vill också ha de jobbet haha! så ikväll ska vi nog fira med att äta ute eller liknande! Jag ska även träna idag, ta mig en liten pw runt i fruängen så man blir nått smalare innan skolan börjar.
Nu ska jag kika på lägenheter och sen får vi se vad som händer. Puss o hej!
Slänger upp en bild från napa bara för att inte bara lägga upp en masa text..blir så tråkigt då! vill så mycket utomlands igen :(
 
 
 

HALLÅ

Kategori: Allmänt

Idag är det lördag och just nu sitter jag och kollar lite lägenheter! Ska nog in till stan och fortsätta mitt jobbsökande! blogg.se appen funkar inte så kan typ inte lägga ut några bilder för orkar inte föra över till datorn varje dag! hörs!

UTGÅNG NR2

Kategori: Allmänt

Hejsan hejsan! Har var ute och sökt jobb nu i veckan och har kännts helt okej! ska tillbaka till några ställen näsa vecka och bara kolla läget. Igår blev det andra utgången här i stockholm med familjen + lille frejs. Jättekul kväll på snaps med pölse och gyros till natamat! 
 
 

DÅLIG OCH TRÅKIG UPPDATERING

Kategori: Allmänt

Än har det inte hänt så mycket spännande eller kul mer än att jag hängt i lägenheten och på ikea men sedan när skolan kommit igång och jag liksom kommit in i mina vanor osv blir det nog roligare och mer att skriva om hoppas jag! Godnatt!

ETT BARN I STORSTAN

Kategori: Allmänt

Ja mor och far, lite hemlängtan har man ju när jag insett att jag inte kan krama er när jag vill hade ju inte tänkt på det innan. Arbetslös och ensam..känns nog bättre sedan när man kommit in i det men nu börjar jag sakta men säkert inse att jag har flyttat.
Vet ej vad jag ska göra idag men blir väl kanske stan en snabbis och sedan ska jag på visning. Hare gött hejdå!

FINFINT VÄDER

Kategori: Allmänt

Godmorgon/förmiddag/eftermiddag vad det nu är! sitter på balkongen i solen och det känns som att jag är utomlands! ikväll kommer melli och matilda hit till mig och det ska bli så kul även fast jag träffade dom för några dagar sedan haha! hörs sen puss o kram.
 

Stockholms mys

Kategori: Allmänt

Hejsan! mitt första inlägg på min nya blogg i Stockholm! känns bra. Kom upp igår med mamma och pappa så nästan allt blev upppackat och iordning då. Senare på kvällen blev det middag med familjen och idag blev det ett hejdå till mina älskade päron. Känns konstigt men rolig att flytta, tråkigt och ensamt. 
Har i alla fall solat, handlat mys och vart ute och gått idag och imorgon blir det nog stan. Godnatt!

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.