susanajosefine.blogg.se

DÖR SÅ BRA

Kategori: Allmänt

Att göra sånt här får mig att inse varför jag ÄLSKAR dans! 
Idag körde jag på allt jag kunde så jag inte skulle ångra mig sen, för fyfan vilka grymma danser vi gjorde idag! Tog vetkligen ut och försökte få till min "flavor" i dansen. Är nöjd med dagens lektion och jag älskar verkligen den sista dansen vi fick göra idag! 

Dom har en ett årig linje här också som verkar fett grym som jag verkligen skulle vilja söka till men då får jag flytta till malmö..svårt när jag har lägenheten i sthlm.

Menmen. Dessa lärare, inspiration gånger tusen säger jag bara.



DAG 2

Kategori: Allmänt

Vaknade men en grym träningsverk idag efter våra två as grymma klasser igår med mecnun giasar och pat cruz.

Idag börjar vi lite senare så vi har käkat frukost i typ en timma och nu ligger vi bara och softar och längtar till dagens lektioner som kommer att vara med shaun evaristo och anthony lee.

Sjukt vilka grymma lärare egentligen men man fattar det typ inte.
Vi har det jättebra i alla fall och jättekul! 
Det ända som är tråkigt är att det känns som lektionerna går så fort och man vill bara dansa mer.

Är så glad att vi åkte på detta och får den här upplevelsen. Sjukt bra för oss. Bara att suga åt sig allt man lär sig och sedan ta det med sig när man kommer till skolan igen! 
PUSS 

WINTER DROP ÄGER

Kategori: Allmänt

Fyfan så kul denna försa dag har vart! Lärarna är så grymma och såååååå inspirerande!
Man vill bara fortsätta dansa i typ 5h till! 

Nu ska vi i alla fall lera upp en matbutik så vi kan handla mat och frukost till resten av denna resa! 

Mer uppdate imorgon, detta är så grymt WIHO! 


MOT MALMÖ

Kategori: Allmänt

Sitter på tåget mot malmö nu med Marcus och Diana. Vi är framme ganska sent så vi kommer nog inte hinna göra något innan vi måste sova så vi är utvilade till imorgon. Är as taggad på winter drop och tycker det ska bli jättekul att få dansa så mycket i helgen men så bra dansare. 
Speciellt eftersom jag inte kunde fokusera så mycket på dansen den förra terminen eftersom jag jobbade så mycket! 

Har passat barn idag igen fast idag var det bara två stycken att ta hand om och hämta från dagis, så det var ganska skönt med lite lugn innan jag fick stressa iväg för att hämta väskan och sedan åka in till stationen.




TUBEN

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag på tunnelbanan påväg hem efter en lång dag på mitt nya jobb som barnvakt! Det har gått jättebra och ska även hämta upp barnen imorgon innan jag ska ta tåget mot malmö.
Längtar jättemycket till danslägret som startar på torsdag förmiddag.


PÅ TÅGET

Kategori: Allmänt

Idag är det söndag och vi har bakat bullar! Jag hjälpte mamma med maten också, blev lite stressigt eftersom tåget gick 17.23 men vi klev upp tidigt så vi skulle hinna! Det var mysigt att vara hemma som vanligt. Bara ta det lugnt och ha filmkväll och bak med mina bästa föräldrar❤️ 

Nu är jag på sista tåget påväg mot stockholm och är framme runt kl 10, så det blir en snabb kvällsmacka och sedan i säng så jag orkar upp till skolan imorgon. 


UDDEVALLA

Kategori: Allmänt

Jag har inte skrivit så mycket pga att jag vart magsjuk förra helgen så kände inte att jag hade så mycket att dela med mig utav!

Jag har i alla fall lyckats få mig ett till jobb som "nanny" till en 4-barnsfamilj! Det blir tufft men kul skulle jag tro! När man kommit in i det. Än så länge har jag ju bara vart där en gång så barnen testar ju mig osv. Ska dit på tisdag igen och lära mig lite mer rutiner och vad jag ska göra, vart jag ska hämta osv.

Nu är det helg igen och jag passade på att ta mig hem till uddevalla till min underbara familj som jag saknar varje dag uppe i stockholm. Man tar allt så förgivet när man bor hemma för man har dom alltid nära, men när man flyttar blir det plötsligt ganska tomt och ensamt. Jag kan ju göra vad jag vill när jag vill utan att ta hänsyn eftersom jag bor själv men man saknar ändå kärleken man får hemma❤️ 

Igår kom jag till uddevalla vid 6 tiden, mamma och pappa var bortbjudna kl 7 så jag hann träffa dom lite sen blev det inte så mycket mer gjort!
Men idag (lördag) har jag var på stan och fikat med mamma, mormor och juan! Det var jätte mysigt och kul att sitta och prata lite.
Sedan blev det god hemmalagad mat och filmkväll som är det bästa!

Nu är det dags att sova så jag inte sover bort dagen och missar massa tid imorgon! 



Jag har även insett hur mycket min fina lilla katt har växt! Och att vi haft honom redan i över ett år❤️

GLAD JAG HAR ER HÄR.

Kategori: Allmänt



NYA LIVET BÖRJAR NU

Kategori: Allmänt

Nu är det lugn månad på jobbet tyvärr så kommer ej bli lika mycket tider..men istället får jag lära mig att vara ekonomisk och får tid över för träning och för att fokusera på dansen! Känns bra fast endå inte eftersom jag behöver alla jobbtider jag kan få! Menmen får se det bra i det dåliga! 
Har också tänkt att gå runt och lämna lite CVn så jag kanske kan få extra på nått annat ställe så jag får ihop pengar. 
Nu är jag iaf påväg till odenplan med madde för en PW innan vi ska på ett shabam-pass. Kommer bli kul! 




VECKA 2

Kategori: Allmänt

Hej hej! Igår var jag ledig så då hängde jag och danne i kista galleria och gjorde inget speciellt egentligen men var skönt att bara gå där för att hitta på nått liksom.
Idag jpbbade jag från 11-19.30 och sedan efter det drog vi till hemköp och handlade nyttig mat och sedan gjorde vi kakor hehe. Men nu är det slut på allt sådant! Imorgon blir det tvättid och sen power walk och lite styrka! Nu ska det bli ordning på kroppen inför sommaren/auditions/magaluf och bara för att kunna va snygg i alla kläder!


BRA DAG

Kategori: Allmänt

Jag köpte hockeybiljetter till pappa i julklapp och idag var vi på matchen frölunda mot färgestad på hemmaplan! 
Jättemysig dag i göteborg med mat på hard rock café där vi kollade på små kronornas (tror det var så dom hette) hockey match och sedan gick vi till scandinavium och kollade frölunda matchen. Det var jättekul och kul att se pappa så glad över min julklapp❤️ 


Nu avslutar jg kvällen hemma hos melina så jag hinner umgås lite med mina vänner också innan jag åker tillbaka till stockholm igen.

2014

Kategori: Allmänt

Jaha då är det ett nytt år med nya möjligheter. 
2013 har vart ett grymt år med massa nya roliga/spännande/sorgliga saker som hänt. Jag hittade findus
Tog Studenten, studentbalen,
 balettakademien, stockholm, magaluf, hemsedal, nya vänner, och massa mer.
Hoppas 2014 blir lika bra som 2013 om inte lite bättre.
Hockey med pappa, en hel helg med mamma, winter drop, avicii, 20 år, söka nya dansskolor, magaluf. 2014 har redan mycket kul jag kan se fram emot!















 Bara en liten del av alla bilder och stunder från 2013. Gott nytt år önskar jag alla👍❤️