susanajosefine.blogg.se

TÅGET

Kategori: Allmänt

Min bästa vän på tåget hem är datan med one tree hill på. Lite pinsamt dock att man gråter till det så lätt och sen inser man att folk stirrar på en haha.
Är i alla fall i herrljunga om 10 min så håller på att packa ihop allt inför bytet och sedan är det bara 1h kvar tills jag är i uddevalla. Dan före doppardan.

VÄRLDSSJUK

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen nu och kollar oth igen och försöker somna med denna jävla förkylningen. 
Idag efter jobbet blev det hem för en powernap och sen kina mat och lite chips framför solsidan med danne.
Imorgon blir det jobb igen 10-17.30 sen får jag ÄNTLIGEN åka hem. Har absolut ingen julkänsla vilket jag tycker är så tråkigt eftersom julen typ är helig för mig och detta året har jag inte fått förbereda den som jag vill. 
Men längtar verkligen till på tisdag och ska ta vara på dagen som aldrig förr.


GADD 2 OCH 3

Kategori: Allmänt

Nu sitter dom på plats och jag är as nöjd! 
Imorgon blir det jobb 11-16 så får se hur det går med den på foten men det ska nog lösa sig med mina mjuka uggs! 
Alla julklappar är handlade och om 3 dagar är det julafton..ganska sjukt. Jag inte har någon julkänsla alls. Nu blir det hem till freja och käka och mysa. Puss o kram



LOV

Kategori: Allmänt

Första dagen på mitt fem veckors långa lov har börjat! Har lunch på jobbet just nu och slutar kl 19.00 idag. 
Sen ikväll blir det väl bara hemma mys med nån go film. Behöver all avkoppling jag kan få typ efter denna veckan! 
Alla föreställningar gick bra, såklart jag gjorde några fel men är endå nöjd! 
Saknar redan min klass och ser framemot BAstreet 2014! 


SISTA VECKAN

Kategori: Allmänt


Denna veckan började våran föreställning som är det sista vi gör för den här terminen. Vart på säljarutbildning idag som inte kändes bra alls. Humöret skönt och jag kände mig Så jävla kass. Men direkt när jag kom till skolan så kändes livet bättre när jag fick hänga med min goa klass❤
Imorgon är det sista föreställningen. Hade velat ha mamma o pappa här som hade kunnat se mig och filmat och fått feedback om utveckling osv. Menmen de kommer fler gånger!:)

LEDIG SÖNDAG

Kategori: Allmänt

Första lediga dagen på länge här i sthlm' och då menar jag ledig från både jobb och dans! Så nu ska jag göra frukost med gröt och julskinka och kolla ikapp julkalendern. Härligt!


HEMMAKVÄLL

Kategori: Allmänt

Har repat hela veckan i skolan inför föreställningen på ackis nästa vecka så självklArt kommer det lägligt med svullna halsmandlar...NOT. 
Så Sitter hemma och har myskväll ensam och längtar hem. Tar lång tid att vänja sig. 
Funderar på att söka BA i göteborg för att vara närmre hemma men på samma gång är det inte det jag vill. Min dröm är här i sthlm och alla möjligheter och min lägenhet.
Men det känns som jag missar allt jag håller kärt.
Jag missar tid med min katt som växer, jag missar tid med min fina hund, jag missar tiden med mina fina gamla katter, jag missar tid med mina mor och farföräldrar som jag älskar och det känns framförallt som att jag missar massa tid med mina föräldrar. Men på samma gång vet jag att jag inte kan bo hemma för evigt.
Jag kommer växa enormt genom att göra det här och bo kvar men det är så jävla jobbigt för jag är så jävla hemma kär och min familj är verkligen mitt ALLT! 
Och jag får så mycket hjälp, stöd, saker och kärlek och vill så mycket ge tillbaka men det känns aldrig som man lyckas ge så mycket som man får. 
Jag älskar min familj och jag längtar hem.
Jag saknar min underbara syster som bor på andra sidan jorden.
Jag saknar känslan av att göra önskelistor, gå på BR med mamma och pappa och få välja leksaker. 
Jag saknar att få nattsagor. Äta frukost tillsammans och kolla julkalendern. 
Saknaden att vara liten och kolla barnprogram med mamma och pappa.
Eller känslan av att känna sig säker när man sover hos dom efter en mardröm eller när man inte kan sova. 
Jag vill spola tillbaka och va fem igen.

TILLBAKA I STOCKHOLM

Kategori: Allmänt

Har haft en underbar helg hemma och bara tagit det lungt. Så skönt att bara kunna va och inte göra nått, typ sitta och kolla på tv med mamma och pappa och inte känna någon stress över något. Saknar att bo hemma jättemycket och längtade inte alls tillbaka till min lägenhet. Jag älskar sthlm och jag älskar dansen men känslan att "det här är mitt hem" är svår att släppa. Även fast jag har mitt eget hem nu är det inte samma sak.
Kommer nog alltid längta hem till lilla uddevalla, min familj och mina fina djur o lille findus. Honom vill jag ta med mig varje gång även fast han har det bättre hemma. Så tomt här. Ingen sa att det skulle bli enkelt att växa upp och stå på egna ben. Som tur är har jag mina föräldrar som stöttar mig ich är stolta och det känns bra❤