susanajosefine.blogg.se

HOME SWEET HOME

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma i Uddevalla för andra gången sen jag flyttade till Stockholm. Och denna gången hade jag inget planerat utan bara åka hem för att ta det lugnt och göra de jag känner för som förr när jag bodde hemma. Slippa känna stress över att hinna med allt liksom. Så jag har solat, gjort naglar, softat hemma en hel dag med mina fina djur, haft familje middag med både min o frejas familj och imorgon ska jag mamma och pappa göra pepparkakshus. Igår blev det en utgång också. Har ju gjort ganska mycket endå men inget som vart planerat vilket har vart väldigt skönt! 







KVÄLLSMYS

Kategori: Allmänt

Sitter hemma själv och myser med kvällsmat framför paradise hotell


MINA ÄLSKADE FÖRÄLDRAR

Kategori: Allmänt

Jag måste bara tillägna ett inlägg till mina föräldrar som hjälp mig så
Mycket med allt genom livet och nu så mycket för att jag ska kunna leva ut min dröm. Känns så skönt att ha någon som är stolt och stöttar en till 100% även fast dom är flera mil och timmar bort. Saknar dom varje dag och vill åka hem varje dag just av den anledningen men ändå inte just för att jag vill göra denna tiden värd allt jobb och allt dom gjort för mig. Älskar er mamma och pappa ni är bästa och jag är så glad att jag har er som mina föräldrar ❤



ONSDAG

Kategori: Allmänt






Lite bilder från helgen och gårdagens bravader. Super kul kväll igår! Nog roligaste kvällen på länge. Imorgon blir det skola och jobb! 
Vill bli grym nu och få dans som ett jobb så det känns värt pengarna och tiden. Men känns så långt ifrån just nu..keep on going. Godnatt

SEN KVÄLL

Kategori: Allmänt

hejsan igen! igår hade jag taggat hela tiden under jobbet inför en klass men en grym lärare. Skyndade mig hem för att laga mat innan och packa ihop lite kläder och skor. MEN såklart så somnade jag 10 min innan jag skulle dra och vaknade 20.04 alltså hade klassen redan börjat! KUL!
Idag har jag iallafall vart ledig och umgåtts med mina klasskamrater efter skolan. Vi drog hem till mig och spelade lite tv-spel som vi alla gillar så mycket haha! Sedan när dom skulle dra iväg till jobb kom freja förbi helt spontant med en flarra vin som vi myste lite med innan mitt personalmöte som jag nyss kommit hem ifrån! nu blir det sängen och imorgon balett och locking med manne!
 

GODNATT

MÅR SOM EN KUNG

Kategori: Allmänt

Älskar min lägenhet! Jag mamma o pappa fixade ihop allt på en helg! Riktigt stolt haha! Så tacksam för all hjälp jag får av mina underbara föräldrar. Trivs iaf jättebra och allt känns underbart!