susanajosefine.blogg.se

JOBB

Kategori: Allmänt

Hejhej! 
Sitter på pendeln påväg hem från jobbet nu! 

Skolan är slut och det fullfart på jöbbä! 
Har åkt runt i sollentuna, gnesta och ösmo den senaste veckan och kört tidiga pass! 
Börjar känna mig trött i kroppen nu men imorgon natt åker jag till magaluf så ska inte klaga! Fick ett jättefint och bra kitt jag ska ha med mig med solsaker som jag fick utav min snälla mami💗

Har lärt mig att binda buketter på jobbet idag också som har vart jättekul! 

Efter magaluf är jag hemma 3 dagar innan det bär av mot uddevalla för att fira midsommar och va med familjen + ta det lugnt.





NU VÄNTAR NYA ÄVENTYR

Kategori: Allmänt

Hejsan! Nu är skolan slut för iår...sjukt vad snabbt ett år har gått och sjukt hur mycket man växer och utvecklas. Har hänt så mycket på ett år med ny skola, nya jobb, flytta hemmifrån, få lägenhet och massa mer..trodde inte jag skulle klarat det så bra som jag gjorde! Och verkligen inte utan alla underbara människor jag träffat under min tid här.

Nu blir det "sommarlov" med 1 vecka i spanien som väntar samt en långhelg hemma i uddevalla. Ska bli skönt att ta det lugnt innan allt jobb kommer igårn på riktigt. Ska få fast jobb i 3 veckor till att börja med. Hoppas såklart på fler över sommaren för sen till hösten pluggar jag vidare på BA fast då blir det musikal istället. Ska bli spännande att se hur man utvecklas där inom sång och teater och hur långt man kan gå liksom. 

Känner mig fett taggad på livet nu även fast jag kommer jobba mestadels så känner jag att det kommer bli en grym sommar.

Denna veckan väntar massa jobb och packa inför spanien så blir nog ingen uppdatering förens jag är hemma! Men vi får se😊